Beaulas Laserontharen tot donkere huid (huidtype V enVI)

Unieke laserontharing voor kleine zone zoals: wenkbrauwen, rondom de ogen, mondhoeken, lipliner, oren, neus en tussen wenkbrauw.

No. 1 laserontharing voor donkere huid.

Hoe werkt het
Beaulas werkt met de LP Nd:YAG Lasers (Select-Med & Ulti-Med), de nieuwste generatie huidlaser die vele malen krachtiger is dan zijn voorganger. Beaulas LP ND Yag laser heeft een golflengte van 1064 nanometer, waardoor de laser dieper in de huid kan komen dan andere lasers en dus meer effect heeft. De huid en het omringende weefsel van het haarzakje absorberen de laserlichtstraal niet. Daardoor is de laserbehandeling een veilige en effectieve behandeling tegen ongewenste haargroei.

Voor de behandeling
Voor de behandeling in het gelaat moet het te behandelen gebied schoon zijn. Gebruik dus geen make-up, parfum of aftershave op de dag van de behandeling.

Behandeling
Om de haartjes langdurig tot blijvend weg te krijgen is het nodig om het haarzakje te beschadigen, waardoor het geen nieuwe haar meer kan produceren. Dat doen we met behulp van laserlicht. Het haarzakje bevat melanine (pigmentkorrels) die een verschillende kleur kan hebben, van lichtgeel en rood tot bruin en zwart. Hoe meer melanine, hoe donkerder de haar. Het laserlicht is zo afgesteld dat het alleen wordt opgenomen door de melanine. Door de warmte van het laserlicht beschadigt het haarzakje en kan er geen nieuwe haar meer uit groeien. Tijdens de behandeling wordt uw huid gekoeld door de speciale koelingsvlies op het te behandelde gebied.

Na de ingreep
Na de ingreep wordt zo nodig een ijspakking op de onthaarde plek gelegd. Veel van de zichtbare haren vallen vlak na de behandeling al uit. De overige zichtbare haren vallen na twee tot drie weken uit.
De eerste uren na de behandeling kunt u last hebben van een gevoelige en rode huid, alsof deze door de zon verbrand is. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen wordt direct na de behandeling een ijspakking of koelinggel op de behandelde plaats gelegd. Soms verschijnen blaasjes of korstjes op de behandelde plek maar deze verdwijnen weer na enkele dagen. Direct na de behandeling kunt u weer alles doen.

Herstel
Er is geen sprake van napijn. De huid kan hooguit wat gevoelig zijn. Heeft u daar last van, dan kunt u een paracetamol nemen of een koude kompres op de behandelde plek leggen. Behandel de onthaarde huid voorzichtig. Dep haar droog, gebruik geen deodorants, geparfumeerde producten of scrubs (peeling). De eerste twee weken kunnen er vrij dikke haren in het behandelde gebied verschijnen. Dit zijn geen nieuwe haren, maar door de laser beschadigde haren die het lichaam verwijdert. Ze vallen vanzelf uit, eventueel kunt u ze na vier dagen afscheren.

Resultaat
Lichte tot lichte getinte huid
Personen met een lichte huid en donker haar hebben dus het meeste baat hebben bij laserontharing. Donkere haren bevatten meer melanine (pigmentkorrels). Omdat juist de melanine het laserlicht absorbeert, werkt deze methode effectiever bij mensen met bruin of zwart haar. Donkerder tinten rood en donkerblond haar kunnen ook met deze laser behandeld worden, maar bij lichtblond en grijze haren is een andere behandeling dan de laser nodig.

Donkere huid
Beaulas laser maakt behandeling van een donkere huid wel mogelijk.
Een donkere huid bevat veel melanine. Het melanine in de huid zal bij deze huidtypen ook een gedeelte van het laserlicht absorberen. Het is aanzienlijk veiliger voor donkere mensen, omdat het omzeild de epidermis (de buitenste huidlaag) en dus minder waarschijnlijk pigmentatie veranderingen veroorzaken.
Er zijn meerdere behandelingen nodig voor een langdurige of permanente ontharing. De reden hiervoor is: Haren worden gemaakt in de haarzakjes. De haarzakjes doorlopen een cyclus van drie fasen. De laser heeft alleen effect op de haarzakjes die in de groeifase zijn, omdat er dan voldoende melanine is om het laserlicht op te nemen. Op de haarzakjes die in de overgangs- en rustfase zijn heeft de laser geen effect. Meerdere behandelingen zijn dus nodig om alle haarzakjes eenmaal in de groeifase te treffen en te inactiveren.
Over het algemeen zullen 6-8 behandelingen voldoende zijn.

Complicaties
Ernstige complicaties na laserontharing komen zelden voor. Na de behandeling is de huid wat gevoelig, rood en gezwollen, dit trekt meestal na enkele uren tot maximaal één dag weg. Als u last heeft van huidaandoeningen zoals eczeem of een koortslip, dan kan dit door de laserbehandeling verergeren.

Prijzen
GEZICHT
Bovenlip 55,–
Onderlip 55,–
Kaaklijn (incl. bakkebaarden) 85,–
Kin 65,–
Neus 65,–
Oorschelpen 65,–
Voorhoofd 85,–
Wangen (incl. jukbeenlijn) 65,–
Wenkbrauwen tussenstuk 55,–
Wenkbrauwen (rondom de ogen) 75,–
Hals 85,–
Gehele gezicht (excl. oorschelpen en hals) 220,–

LICHAAM
Borsten vrouw (incl. tepelhof) 135,–
Borsten man (incl. tepelhof) 135,–
Bikinilijn (modelleren v.h. schaamhaar) 115,–
Bikinilijn (modelleren, uiwaaiers op bovenbeen) 155,–
Bikinilijn volledig (incl. schaamstreek) 220,–
Nek 85,–
Oksels 95,–

LEDEMATEN
Handen 85,–
Vingers 65,–
Voeten 85,–
Tenen 65,–