Micro Dermabrasie & Dermabrasie + Chinese Kruiden

Het resultaat is een natuurlijke verjonging van de huid

Uniek methode – Beaulas Chinese Kruiden met Micro DermAbrasie, nog steeds als enige in Nederland, u voelt en ziet direct na de behandeling. Het is zeer geschikt voor de donkere huid.  

Wat is Beaulas Micro-DermAbrasie?
De Beaulas Micro-DermAbrasie behandeling maakt de huid glad, zacht en jeugdig. Met deze behandeling wordt op effectieve wijze de huid ontdaan van dode huidcellen en de aanmaak van collageenvezels gestimuleerd. Pigmentvlekken, grove poriën, acné-littekens en fijne lijntjes worden zichtbaar minder.

Waarvoor Beaulas Micro-DermAbrasie gebruiken?
– Voor het optimaliseren van de huidconditie
– Ter vermindering van grove poriën, fijne lijntjes en rimpeltjes
– Voor de aanpak van littekenweefsel en striae
– Ter vermindering van pigmentatie

Hoe werkt Beaulas Micro-DermAbrasie?
Het Beaulas Micro-DermAbrasie apparaat werkt met een aanvoerende en een afvoerende luchtstroom in gesloten circuit. In de aanvoerende luchtstroom worden microkristallen gebracht die de huid licht droog peelen. De kristallen verwijderen dode huidcellen en deze worden met de afvoerende luchtstroom verwijderd. De specialiste behandeld de huid met heen en weer strijkende beweging. Direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar; de huid is glad, wel doorbloed en zacht.

Voor de behandeling
Voor de behandeling moet het te behandelen gebied schoon zijn. Gebruik dus geen make-up, parfum of aftershave op de dag van de behandeling.

Voor wie is Beaulas Micro-DermAbrasie geschikt?
De Beaulas Micro-DermAbrasie behandeling is geschikt voor ieder huidtype, ook de donkere en gevoelige intensiteit van de behandeling wordt door de specialiste afgestemd op huidtype en huidconditie. U komt niet op aanmerking als u een rosacea huid heeft.

Micro-DermAbrasie combinatie met Chinese Kruiden (C.K.) Uniek in Nederland !
Geeft u een mooie gave huid
Let op! de behandeling – Beaulas Chinese Kruiden met Micro-DermAbrasie is alleen verkrijgbaar bij Beaulas en/of onze Micro-DermAbrasie (huid/specialistes) adressen.

Chinese Kruiden van Beaulas (C.K.)
Deze Beaulas Chinese Kruiden wordt uit de schors van verschillende planten en uit appels gemaakt. Het beïnvloedt het immuunsysteem en metabolisme van de huid, het tast de huidlagen niet aan, veroorzaakt versnelling van de celdeling en de productie van collageen en elastine. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd.

Uniek is dat de werking van onze Chinese Kruiden nog door gaat tot 4 dagen na de behandeling. Daarna komt de vervellingen op de huid. Daarom kunnen we grote huidproblemen oplossen door de toepassing slechts 1 behandeling in 6-8 weken tot het gewenste resultaat is verkregen, waardoor een cumulatie van de werking van de kruiden worden verkregen. Meeste cliënten zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt.

Beaulas Chinese Kruiden is geschikt voor het behandelen van alle huidtypen. Het is een veilige oplossing voor de verwijdering van vlekken/littekens en fijne rimpels.

U komt niet in aanmerking voor deze behandeling (Beaulas Micro-DermAbrasie+Chinese Kruiden) als u een rosacea huid heeft.

Prijzen:
Micro-DermAbrasie
Diepe behandeling tot in de lederhuid (60 minuten) € 80,–
(Gezicht, totale behandelingen, afhankelijk van de huidproblemen)

Micro-DermAbrasie + Chinese Kruiden (C.K.) (60 minuten) € 110,–
(Gezicht, totale huidverbetering, littekensvlekken, grove poriën, fijne lijntjes worden zichtbaar minder.)

Gelaat + hals (65 minuten) € 105,–
Gelaat + hals en decolleté (70 minuten) € 130,–
(Speciaal) voor lichaam (45 minuten) v.a. € 100,–
Medische-DermAbrasie met Chinese Kruiden (C.K) voor lichaam kost 40,– extra

Acne Medische-DermAbrasie (acne en acne-littekens) (60 minuten) € 100,–
(prijs is voor acne behandeling – gezicht)
Acne Medische-Dermabrasie met Chinese Kruiden (C.K.) voor acnehuid (60 minuten) € 130,–
(Voor ernstige acne en acne littekens, indien extra tijd nodig € 25,– per 10 minuten)