Ouderdomsvlekken verwijderen met Beaulas Methode

Hoe ontstaan pigmentvlekken?
Tussen de huidcellen in bevinden zich de pigmentcellen. Deze maken het pigment aan en voeren die naar de omgevende huidcellen. Hierdoor ontstaat de bruine huidskleur. In principe is de huidskleur gelijkmatig verdeeld. Plaatselijke ophopingen van pigment of pigmentcellen uiten zich als vlekken. Pigmentvlekken ontsaan meestal op plaatsen die veel zijn blootgesteld geweest aan de zon, zoals het gezicht, hals, decollete en de handen. Maar ook kunt u pigmentvlekken krijgen door hormoonveranderingen, gebruik van bepaalde medicijnen of het ourder worden.

Soorten pigmentvlekken
Pigmentvlekken komen voor in verschillende vormen. De aanpak is veelzijdig en wat geduld en zonnebescherming zijn vaak noodzakelijk. Ook het onderliggende huidtype speelt een rol bij de behandeling.
– Ouderdomsvlekken
– Zwangerschapsvlekken
– Geboortevlekken
– Melanine en donkere pigmentkringen rond de ogen
– Pigmentvlekken met verdikking is nu te behandelen bij Beaulas
Ideale kandidaten hebben donkerbruine vlekken en een lichte huidskleur. Het contrast tussen de vlekken en de huidskleur is dan op zijn scherpst. Bij kandidaten met een donkere huidskleur of lichte vlekken worden het lasertype en de energie aangepast.

Praktisch
Deze behandeling kent geen vervelende bijverschijnselen. Een lichte kneepje of prikje kan waargenomen worden, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid schiet. Indien nodig kan er een verdovende crème gebruikt worden. Na de behandeling is de pigmentvlek donkerder en kan een lichte roodheid rond de pigmentvlek waargenomen worden. Rond de derde dag kunnen de behandelde bruine vlekjes afschilferen en plaats ruimen voor een gelijkmatige huidskleur. Na één week is een frisse jeugdigere huid merkbaar. De eerste behandeling is gericht op de opvallendste letsels. Tijdens de volgende behandelingen kunnen zowel de energie als de te behandelen oppervlakte geleidelijk opgevoerd worden.

Wat zijn de resultaten?
In welke mate de hyperpigmentaties verminderen is afhankelijk van de oorzaak en hoe diep ze in de huid zijn uitgebreid. Over het algemeen zien de meeste mensen resultaat van de behandelingen binnen 3 maanden na een behandeling. Deze behandeling niet in de zomer uitvoeren (teveel sterk zonlicht). Normaal gesproken mag deze behandeling niet meer dan eens per 9 maanden worden uitgevoerd. Er kan uiteraard geen 100% garantie worden gegeven dat de pigmentvlekken bij iedere klant zullen verdwijnen na 1 behandeling. Sommige donkere vlekken reageren niet of alleen gedeeltelijk, zelfs na meerdere behandelingen. Belangrijk is daarom om factoren die de terugkeer van de overmatige pigmentatie te bevorderen (zoals zonblootstelling) te vermijden, zelfs wanneer de vlekken aanvankelijk verdwenen zijn.

! Eén dag onbeschermd in de zon kan alle geboekte resultaten teniet doen.
Zonlicht is niet goed voor de huid die behandeld is. Bescherm het te behandelen gebied 6 weken vóór en na de behandeling goed tegen de zon. Als er meer behandelingen nodig zijn, geldt dat ook voor de periode tussen de behandelingen in. U kunt best naar buiten als de zon schijnt, maar gebruik een antizonnebrandcrème met factor 50+ op de behandelde plek. Echt zonnebaden of een zonnebankkuur wordt ten sterkste afgeraden. Er kan juist weer een hyperpigmentatie (bruine verkleuring) ontstaan, wat één jaar kan blijven bestaan. Het is mogelijk dat de behandeling dan niet door kan gaan omdat de te behandelen plek te bruin is.

Voor de behandeling
Voor de behandeling moet het te behandelen gebied schoon zijn. Gebruik dus geen make-up, crèmes, parfum of aftershave op de dag van de behandeling.

Na de behandeling
Na afloop van de behandeling is soms 3 a 4 onze ondersteunende producten nodig om het genezingsproces van het behandelde gebied thuis te gebruiken (2x per dag). Ouderdomsvlekken verwijderen in het gezicht, gebruik verder geen Make-up tot 10 dagen na de behandeling en onderga geen andere behandelingen van het gezicht gedurende 3 weken. Zwemmen wordt de eerste 2 weken na de behandeling afgeraden.
Het pigmentvlek kleurt donker en voelt korrelig aan na de behandeling. Dit verdwijnt binnen enkele dagen tot een week. Het kan er plaatselijk een korstje ontstaan. Krab niet aan de korstjes maar laat deze rustig genezen.
De eerste dagen na de behandeling moet u de huid voorzichtig verzorgen: droogdeppen, niet scrubben, geen geparfumeerde of anti-acne-crèmes gebruiken.
Probeer zonlicht zoveel mogelijk te vermijden, ga niet onder de zonnebank of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt te strengste afgeraden. Gebruik geen zelfbruinende crème. Komt u toch in de zon, gebruik dan een (water resistant) zonnebrandcrème met een beschermingsfactor 50+, regelmatig opnieuw aanbrengen om het beschermingsniveau te behouden.

Deze soorten ouderdomsvlekken wordt behandeld met Beaulas Techniek:

Prijzen:
Kosten: v.a. € 165,- tot € 285,- per behandeling (prijs is afhankelijk van de grootte en het aantal shots)
Deze behandeling duurt ongeveer 15 – 30 minuten.

€ 165,- (werktijd tot 15 minuten) Starttarief

€ 205,- (werktijd tot 20 minuten)

€ 245,- (werktijd tot 25 minuten)

€ 285,- (werktijd tot 30 minuten)