RF-AGE Therapy – Met overtuigende resultaten
Met RF-AGE Therapy Strekbare rimpels en herstellen van de gezichtscontouren.  

De behandeling

RF-AGE Therapy is geschikt voor alle huidtypen en is één behandeling meestal voldoende. Een verdoving is niet nodig en de behandeling is goed te verdragen. Direct na de behandeling, die van een half uur tot ruim twee uur kan duren, voelt de huid strakker, gladder en frisser aan. Dat werkt met gepatenteerde hoogfrequente geluidsgolven, die inwerken op de diepere huidlagen. dit leidt tot het verstrakken en liften van de huid. Hierdoor worden rimpels gladgemaakt en gezichtscontouren hersteld. De huid zelf wordt gekoeld door special Cooling Gel en dus beschermd. Deze procedure zonder operatie en narcose is snel en eenvoudig. U kunt uw normale werkzaamheden meteen weer hervatten.
Is de RF-AGE behandeling veilig?
De behandeling heeft bewezen zeer veilig te zijn. Bij tot nog toe ruim 140.000 behandelde patiënten over de gehele wereld traden in slechts uiterst weinige gevallen (minder dan 0,2%) bijwerkingen op. Daarmee behoort de behandeling op dit moment tot de veiligste methodes voor het strak maken van huid en weefsel. De meest optredende bijwerking is lichte roodkleuringen op het behandelde gebied. Deze verdwijnt normaal gesproken na een paar uren.

Voor wie is het geschikt?
Bij ieder huidtype en op elke leeftijd kan RF-AGE Therapy worden toegepast, maar vooral bij leeftijd van 30 tot 60 jaar krijg je de beste resultaten.

Voor de behandeling
Voor de behandeling moet het te behandelen gebied schoon zijn. Gebruik dus geen make-up, parfum of aftershave op de dag van de behandeling.

Hoeveel behandelingen nodig?
Bij het merendeel van de cliënten waarbij 6 of meer sessie nodig zijn, soms leidt één behandeling al tot het gewenste resultaat.

Hoelang blijft de werking van de RF-AGE Therapy behandeling zichtbaar?
De RF-AGE Therapy behandeling zet het verouderingsproces van uw huid enkele jaren terug. Het houdt de resultaten tenminste 3 jaar. Daarna veroudert uw huid op natuurlijke wijze verder. Het onderscheid zou echter langdurig moeten zijn.

Hoe lang duurt het tot ik weer mijn normale werkzaamheden kan verrichten?
De meeste cliënten kunnen onmiddellijk na de behandeling weer hun normale werkzaamheden hervatten. Er is dus doorgaans geen herstelperiode nodig! Soms ontstaat een lichte roodkleuring, die echter normaal gesproken snel afneemt. Na de behandeling is een vochtinbrengende crème aan te bevelen.

Hoeveel kost een RF-AGE Therapy behandeling?
Wangen, bovenlip en kin (45 – 60 minuten) € 95,–
Gelaat (60 – 90 minuten) € 130,–
Hals en Decolleté (60 – 90 minuten) € 135,–

Gelaat en Hals (60 – 90 minuten) € 175,–
Gelaat + Hals en Decolleté (60 – 90 minuten) € 215,–

Bovenarmen (45 – 60 minuten) € 135,–

Buik (45 – 60 minuten) € 135,–

Oogbehandeling (30 – 45 minuten) € 80,–
Liften en verstevigen van de oogcontour.
Speciale behandeling voor het kwetsbare weefsel rond de ogen.
Verwijdering van donkere kring onder de ogen.