Dermapeau®  (The only real Dermaneedling)

Verwijderen van:     littekens, striemen, rimpels en acne

De Dermapeau® behandeling is betaalbaar en zeer effectief voor Skin Resurfacing.

Dermapeau® is een nieuwste micronaald-techniek (gemaakt met de kleinste fractionele naalden ter wereld) en met behulp van V.F (Vibration & Fractional technologie) verbetert de doorbloeding van de huid, het zorgt ervoor dat het littekenweefsel wordt vervangen door zacht, normaal bindweefsel. Dermapeau techniek voor littekens verwijdering is veel succes gekoppeld met de directe behandeling van het onderliggende niveaus van de huid, door de laag waar collageen wordt geproduceerd en gebaseerd op huidverjonging met lichaamseigengroeifactoren uit het eigen bloed. Dit is een meest actuele oplossing voor littekenbehandeling. Het resultaat is echt verbluffend.
Dermapeau® maakt gebruik van de unieke instelbaar modus: niet-ablatieve en ablatieve
Niet-Ablatieve modus – is om collageen synthese te stimuleren in de dermis zonder schade aan de opperhuid. En in de dermis stimuleert het collageen remodellering en correcte littekens, striae en rimpels.
Ablatieve modus – Maximale productie van collageen wordt gestimuleerd door minimale beschadiging van de huid. Met de gecontroleerde resurfacing zijn in verband met deze meer agressieve schil, kan men verwachten dat er zichtbare vermindering van beschadiging in de huid na een procedure.
Dermapeau Fractional Needling minimaliseert het risico op bloeding uit de huid te lekken tijdens de behandeling dankzij de unieke instelbaar modus (Non-Ablative en Ablative mode).


Littekens
Littekens ontstaan na beschadiging van het huidweefsel en worden gevormd alleen na diepe beschadiging van de huid. Wanneer de lederhuid bij het letsel betrokken is zal de huid zich herstellen met achterlating van een litteken. Het littekenweefsel bestaat uit collageen (bindweefsel). Het ontstaan van littekens is vooralsnog niet te voorkomen. Littekens zijn niet alleen ontsierend, maar soms ook pijnlijk. U kunt er echt last van hebben. Dermapeau is de behandeling aan waardoor littekens sterk kunnen vervagen.
Striae worden als litteken beschouwd
Striae ontstaan door overmatige rek van de huid. Het bindweefsel scheurt doordat de huid de (snelle) toename van het volume niet kan bij houden. Als de huid nog opgerekt is, zijn de striae niet sterk zichtbaar, maar juist bij het verslappen of door het afvallen worden, tekenen de striae zich af. In de zwangerschap wordt dit proces versterkt doordat er naast de snelle groei ook een verslapping optreedt van het onderhuids bindweefsel door zwangerschapshormonen. Het leidt wel tot paarse/rode strepen die na enige jaren in witte/zilverachtige littekens overgaan.
Dermapeau® is de Acne-Killer
Zorgt ervoor dat de acne huid afschilfert, zodat de talg gemakkelijk naar buiten kan. Het ontstaan van mee-eters wordt hierdoor tegengegaan;
Zorgt ervoor dat diep in de huid nieuwe huidcellen worden aangemaakt;
Zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid verbeterd en poriën worden verkleind.
De behandeling van acne heeft altijd even tijd nodig om effect te sorteren. Veelal duurt het minstens 3 maanden voordat een bevredigend resultaat is bereikt met Dermapeau Acne-Killer.
Natuurlijk rimpels verminderen
Dermapeau maakt onzichtbare minuscule fractiepuntjes in de huid. Het is om collageen synthese te stimuleren in de dermis zonder schade aan de opperhuid. En in de dermis stimuleert het collageen remodellering en correct de rimpels. Het zorgt dat de oude huidcellen door de nieuwe jonge huidcellen vervangen worden. Het huidoppervlak wordt gladder en egaler. Men kan verwachten dat er zichtbare vermindering van rimpels in de huid na een procedure. Deze behandeling wordt ook wel Dermapeau – Skin Resurfacing genoemd.

Voor de behandeling
Voor de behandeling moet het te behandelen gebied schoon zijn. Gebruik dus geen make-up, parfum of aftershave op de dag van de behandeling.


Nazorg
Na de behandeling heeft de huid rust nodig en dient zo min mogelijk geïrriteerd te worden. Vermijd wisselende klimaatverschillen, kruidig eten, alcohol en vaatverwijdende medicatie.
Om een snelle en goede genezing van de huid te bewerkstelligen zijn de volgende punten van belang:
Zwemmen wordt binnen 2 weken na de behandeling afgeraden.
Het is belangrijk dat u na de behandeling de huid niet onder de zonnebank.
De huid zo min mogelijk irriteren (peeling, geparfumeerde crèmes).
Wil u meer weten wat de mogelijkheden zijn, maak dan een afspraak voor een consult. (Een consult kost € 20,- consultkosten verbonden (Max. tot 15minuten), dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.)

Tarief (afhankelijk van de behandelzone)
Littekens verwijderen met Dermapeau, behandelprijs: vanaf € 200,- per behandeling
Strieabehandeling met Dermapeau, behandelprijs: vanaf € 200,- per behandeling
Rimpelsbehandeling met Dermapeau, behandelprijs: vanaf € 200,- per behandeling
Dermapeau Acne-Killer behandeling, behandelprijs: vanaf € 200,- per behandeling
Dermapeau voor het hele gelaat, behandelprijs: € 340,- per behandeling
Gelaat en Hals (Skin Resurfacing), behandelprijs: € 430,- per behandeling
Hals en Decolleté (Skin Resurfacing), behandelprijs: € 430,- per behandeling
Enkele littekens/striemen in onderling overleg