Dermapeau®

(The only real Derma-skin-needling)  
The World’s 1st Ultra-Fine-Nano-Technology for Skin Resurfacing is from Beaulas 

 • V.F (Vibration+Fractional) technology 
 • Adjustable Ablative & Non-Ablative mode 
 • V.F Microneedle made with Ultra-Strong & Fine-Nano-Needle Technology 
 • Unique precison-skin-needle & Anti-Scratch Needle+Tip designed for more comfort 
 • For professional use only 

Een digitale controle apparaat voor het stimuleren van de huid met behulp van V.F (Vibration+Fractional) technology en door de gesteriliseerde veiligheidsmicronaaldjes (Dermapeau V.F Microneedling) voor Skin Resurfacing, verwijderen van: littekens, striemen, rimpels en acne.  

Dermapeau® is betaalbaar en zeer effectief voor Skin Resurfacing. 

Dermapeau V.F Microneedling – is een nieuwste micronaald-techniek (gemaakt met de kleinste fractionele naalden ter wereld) en met behulp van V.F (Vibration + Fractional) technologie verbetert de doorbloeding van de huid, het zorgt ervoor dat het littekenweefsel wordt vervangen door zacht, normaal bindweefsel. Dermapeau techniek voor littekens verwijdering is veel succes gekoppeld met de directe behandeling van het onderliggende niveaus van de huid, door de laag waar collageen wordt geproduceerd en gebaseerd op huidverjonging met lichaamseigengroeifactoren uit het eigen bloed. Dit is een meest actuele oplossing voor litteken- en rimpelbehandeling. Het resultaat is echt verbluffend.  

 • Toename collageen in het proces van wondgenezing
 • Verbetert littekenweefsels en collageenweefsels 
 •  Dermapeau V.F. micronaalden op een rij scheurt de huid niet dankzij onze Anti-Scratch Technologie
 • Hoogwaardige en ergonomische design
 • Naaldlengte en trillingniveau regeling
 • Optimale absorptie van de medicatie
 • Veiligheidsnaald
 • Infectie vrij  

Functies van V.F technologie :
Vibratie – Gemotoriseerde therapie handvat stuurt elektrische vibratie trillingen op de punten van Dermapeau microneedle en hierdoor brengt de warmte op de micronaaldpuntjes tot 42 oC;

Fractionele – Gebaseerd op het creëren van ruimtelijke precieze microscopische thermische puntjes. De fractiepunten die gemaakt worden door Dermapeau-Needle zijn zeer klein en onzichtbaar. Fractionele punctuur verhoogt huidbarrière permeabiliteit en optimale absorptie van de huidverzorgingsproducten en medicaties.

Dermapeau maakt gebruik van unieke instelbaar modus: niet-ablatieve en ablatieve 

Niet-Ablatieve modus – is om collageen synthese te stimuleren in de dermis zonder schade aan de opperhuid. En in de dermis stimuleert het collageen remodellering en correcte littekens, striae en rimpels. 

Ablatieve modus  – Maximale productie van collageen wordt gestimuleerd door minimale beschadiging van de huid. Met de gecontroleerde resurfacing zijn in verband met deze meer agressieve schil, kan men verwachten dat er zichtbare vermindering van beschadiging in de huid na een procedure. 

Dermapeau V.F Microneedling minimaliseert het risico op bloeding uit de huid te bloeden tijdens de procedure dankzij onze unieke technologie: instelbaar modus (Non-Ablative en Ablative mode), Ultra-Strong-Nano-Needle en Anti-Scratch Needle+Tip.  

Dermapeau V.F microneedling (Vibration + Fractional Needling) 
High Quality & Highlights:

 • Ultra Fine Nano Technology
 • Ultra Strong Long-Needle-Tip 
 • Ultra Strong Needle-Point
 • Polished Nano Needle (ultra fine)

Toepassing en effect:

 • Littekens vervagen
 • Striemen vervagen
 • Acne verwijderen
 • Rimpels verminderen
 • Grove huidporiën verfijnen
 • Huidverjonging 

Littekens
Littekens ontstaan na beschadiging van het huidweefsel en worden gevormd alleen na diepe beschadiging van de huid. Wanneer de lederhuid bij het letsel betrokken is zal de huid zich herstellen met achterlating van een litteken. Het littekenweefsel bestaat uit collageen (bindweefsel). Het ontstaan van littekens is vooralsnog niet te voorkomen. Littekens zijn niet alleen ontsierend, maar soms ook pijnlijk. U kunt er echt last van hebben. Dermapeau is de behandeling aan waardoor littekens sterk kunnen vervagen. 

Striae worden als litteken beschouwd
Striae ontstaan door overmatige rek van de huid. Het bindweefsel scheurt doordat de huid de (snelle) toename van het volume niet kan bij houden. Als de huid nog opgerekt is, zijn de striae niet sterk zichtbaar, maar juist bij het verslappen of door het afvallen worden, tekenen de striae zich af. In de zwangerschap wordt dit proces versterkt doordat er naast de snelle groei ook een verslapping optreedt van het onderhuids bindweefsel door zwangerschapshormonen. Het leidt wel tot paarse/rode strepen die na enige jaren in witte/zilverachtige littekens overgaan. 

Dermapeau is de Acne-Killer 
Zorgt ervoor dat de acne huid afschilfert, zodat de talg gemakkelijk naar buiten kan. Het ontstaan van mee-eters wordt hierdoor tegengegaan; 
Zorgt ervoor dat diep in de huid nieuwe huidcellen worden aangemaakt; 
Zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid verbeterd en poriën worden verkleind. 
De behandeling van acne heeft altijd even tijd nodig om effect te sorteren. Veelal duurt het minstens 2 a 3 maanden voordat een bevredigend resultaat is bereikt met Dermapeau Acne-Killer.

Natuurlijk rimpels verminderen 
Dermapeau maakt onzichtbare minuscule fractiepuntjes in de huid. Het is om collageen synthese te stimuleren in de dermis zonder schade aan de opperhuid. En in de dermis stimuleert het collageen remodellering en correct de rimpels. Het zorgt dat de oude huidcellen door de nieuwe jonge huidcellen vervangen worden. Het huidoppervlak wordt gladder en egaler. Men kan verwachten dat er zichtbare vermindering van rimpels in de huid na een procedure. Deze behandeling wordt ook wel Dermapeau – Skin Resurfacing genoemd.
Deze nieuwste Dermapeau machine met V.F (Vibration + Fractional) technologie is van belang om de gerelateerde complicaties te minimaliseren. Het is een van de beste methodes met overtuigende behandelresultaten. 

Technische specificatie: 

Dermapeau (Vibration+Fractional) V.F Technology 

Digitale Speed Control:    van 10 tot 150 puncties per second 
Verstelbare V.F Naaldlengte:    0,0001mm tot 2,80mm 
Modus:      Niet-Ablatieve en Ablatieve
Afmeting (BxHxL) in cm:  18 x 5.3 x 15 
Power:     220V – 250V en 110V – 130V 
Ingang:    15V – 1.5a (DC) 
Uitgang:  12V – 1A (DC) 
Behuizing:   Aluminium 
Certificaat:   CE

Tarief (afhankelijk van de behandelzone): 

Littekens verwijderen met Dermapeau, behandelprijs:             vanaf 200,- per behandeling 
Strieabehandeling met Dermapeau, behandelprijs:                  vanaf 200,- per behandeling 
Rimpelsbehandeling met Dermapeau, behandelprijs:              vanaf 200,- per behandeling 
Dermapeau Acne-Killer behandeling, behandelprijs:                vanaf 200,- per behandeling 
Dermapeau voor het hele gelaat, behandelprijs:                                 340,- per behandeling 
Gelaat en Hals (Skin Resurfacing), behandelprijs:                              430,- per behandeling
Hals en Decolleté (Skin Resurfacing), behandelprijs:                          430,- per behandeling
Enkele littekens/striemen in onderling overleg