DermAway® 

Een nieuwste technologie die in de medische en cosmetische wereld wordt gebruikt voor verwijdering van ontsierende huidoneffenheden (ook huidlaesies of huidonregelmatigheden genoemd) zoals:

Syringomen, Fibromen, Steelwratten, Ouderdomvlekken(-wratten), Spinnaevi, Bloedblaasjes/Couperose/adertjes/Tele’s, Dermatosis Papulosa Nigra (DPN), Lentigo Seniles, Xanthelasma, Melasma, Pigmentvlekken, Seborrhoeic Keratoses en oneffenheden rondom de ogen, op de eyeliners, neus en lippen en nog meer …

DermAway®, een apparaat met 2 technieken (Micro-Flash-Pulse (M.F.P.) en Radio Frequentie) zorgt nog sneller en comfortabeler gewerkt worden. Het is bewezen de veiligste methode om de ontsierende huidoneffenheden te verwijderen. Voor alle huidtypen (1-6), het is de enige veilige methode voor donkere huid.

DermAway®  maakt gebruik van moderne techniek, deze nieuwe apparaat wordt gecontroleerd door een microprocessor om Pulse Time en Power aan te passen met behulp van een efficiënt REPEAT (controle) systeem en een Mirco-Flash (ultrasnel) methode. Deze nieuwe apparaat werkt tot 10MHz en combineert met de verschillende technieken, zoals RF (Radio Frequente), Micro-Flash en Repeat Micro-Pulsed-Flash. Met deze nieuwe generatie apparaat kan nog sneller en comfortabeler gewerkt worden. Dankzij een efficiënt REPEAT M.P.F. (MICRO-PULSED- FLASH) technologie zorgt geen risico op littekentjes of pitjes. Want Beaulas Miracle Naaldelektrode plakt de huid niet (Een Anti-Plak Naaldelektrode uitgerust met een anti-plaklaag). Dus het gezonde weefsel rond de randen van huidaandoeingen wordt niet aangetast. Dit risico wordt groter naarmate een onervaren behandelaar met een gewone Diathermie (coagulatie) apparaat gekozen wordt. Kies met deze techniek altijd voor een bewezen ervaren expert voor een behandeling waar u nog lang plezier van zult hebben.  

Een aparte techniek met Radio Frequentie (RF) werkt middels radiogolven uit de draad van de Miracle Naaldelektrode. Deze radiogolven creëren hitte rond de draad van de naaldelektrode. Wanneer deze direct aan de ontsierende huidaandoeningen worden gestipt. Doordat er hoge temperaturen worden bereikt, vernietigt de ontsierende huidaandoeningen. Doordat er alleen zeer plaatselijk wordt behandeld, namelijk op de plek waar de huidaandoening zich bevindt wordt het omliggende huidgebied niet mee behandeld en dus ook niet aangetast. Omdat gezond weefsel hitte beter kan weerstaan en door de hitte te doseren in het juiste gebied. Het eindresultaat is dus snel zichtbaar.

De resultaten die met deze apparatuur behaald kunnen worden mogen gerust revolutionair genoemd worden. Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunnen de cliënten met één enkel bezoek bij Beaulas Specialistes verlost worden van dat nare huidprobleem waar men al zo lang mee rond loopt.

Praktijk en de huidaandoeningen: 

Syringomen (Syringoma)

Syringomen zijn goedaardige, Ze zitten vaak op en rondom de oogleden en zien eruit als doorzichtige kleine bultjes (tumoren) in de afvoergangen van de zweetklieren in de huid. Deze bultjes worden vaker gezien bij vrouwen dan bij mannen. maar ze kunnen ook op andere plaatsen voorkomen. De bultjes geven doorgaans geen klachten, zoals jeuk en pijn, maar zijn voor sommigen wel cosmetisch storend. Syringomen kunnen uitstekend behandeld worden met DermAway (R-Flash) & Miracle Electrode. Wij behandelen dat de bultjes eraf flashen en daarna een RF-stroom daarover heen te doen in dezelfde sessie. Over het algemeen wordt dat heel mooi in 1-3 behandelingen. Deze behandeling is alleen geschikt voor huidtypes (1-4). Dankzij een uniek REPEAT Flash techniek en Anti-plak Miracle Electode, het is mogelijk om ze in één behandeling te ontdoen van deze onsierlijke aandoening zonder blijvende vlekjes en littekens achter te laten. Er kunnen kleine korstjes ontstaan die na een paar dagen afvallen. Wel kunnen er weer nieuwe syringomen ontstaan, maar het blijft meestal jaren mooi.

Melasma

Melasma (chloasma of een zwangerschapsmasker) ontstaan er grillige oppervlakkige egaal geelbruine vlekken vooral op voorhoofd en wangen. Schilferen niet. Komt eigenlijk alleen bij vrouwen voor. Ontstaat vaak tijdens zwangerschap, maar kan ook zonder zwangerschap voorkomen. De plekken kunnen echter ook bij niet zwangere, zonder duidelijke oorzaak, ontstaan. Er is geen relatie met inwendige ziekten. Het geeft cosmetische klachten, kan toch erg vervelend zijn. De geelbruine vlekken ontstaan doordat niet alleen de pigmentcellen, maar ook veel zeer kleine bloedvaatjes eronder in de huid gestimuleerd worden door de eigen vrouwelijke hormonen. Deze hormonen lijken qua structuur erg op de hormonen die van invloed zijn bij de pigmentvorming in de huid. Sommige huidcellen, die het verschil tussen deze hormonen niet zien, worden dus door het vrouwelijk hormoon gestimuleerd extra pigment te maken, waardoor de bruine plekken ontstaan.

Om Melasma zo goed mogelijk te verwijderen moet de pigmentcellen en bloedvaatjes op hetzelfde moment vernietigd (uitgedroogd) en de opperhuid niet beschadigd wordt. DermAway + Miracle Elektrode is het methode hiervoor ontwikkeld, onze ervaringen met DermAway + Miracle Elektrode kan wel goede resultaten geven.

Steelwratjes (Fibromen) 

Steelwratjes, vaak te zien in de hals, rondom de ogen, baard en onder de oksels, Ze zijn daardoor ontsierend en/ of irriterend. Het zijn geen echte wratjes, maar onschuldige huidtumoren kunnen effectief behandeld worden met DermAway. Ze zijn makkelijk en snel te verwijderen. De behandeling gebeurt met (Repeat) gepulseerd Micro-Flash Techniek (Radio Frequente warmte). De behandeling is nagenoeg pijnloos. Dankzij een uniek REPEAT techniek, het is mogelijk om ze in één behandeling te ontdoen van deze onsierlijke aandoening zonder blijvende vlekjes en littekens achter te laten. Er kunnen kleine korstjes ontstaan die na een paar dagen afvallen.

Dermatosis Papulosa Nigra (D.P.N.)
Deze kleine donkerbruin tot zwart gekleurde goedaardige tumortjes komen voor bij mensen met een gepigmenteerde huid (huidtype 3-6). De afwijking komt met name voor in het gezicht en op de hals en geeft vooral cosmetische klachten. De aandoening behoort tot de normale fysiologische veranderingen van de huid en komen met name vanaf de middelbare leeftijd voor. Deze huidoneffenheden zijn goed te verwijderen met Beaulas DermAway. Er bestaat een kleine kans dat na de behandeling een licht vlekje te zien is op de donkere huid (huidtype 6). Omdat de te behandelen huid en de dermatosis papulosa nigra beide veel pigment bevatten, Dit kan een paar weken aanhouden, maar verdwijnt doorgaans vanzelf.

Lentigo Seniles / Ouderdomsvlekken
Vanaf de middelbare leeftijd komen er vaak bruine vlekken in het gelaat voor, die soms donkere gedeelten vertonen en ze zijn voelbaar op de huid. Deze vlekken worden in de volksmond ook wel “levervlekken” genoemd. Allereerst wordt de vlek goed bekeken, dan wordt de vlek met Repeat M.P.F (Micro-Pulsed-Flash) techniek zonder littekens eraf geschraapt met behulp van Beaulas Miracle Elektrode. Deze vlekken zijn ook prima te behandelen met Beaulas ND-Med Laser. Zijn er verdachte aspecten in de vlek, dan wordt u door ons verzocht deze te laten zien aan een huisarts of dermatoloog.

Teleangiëctasieën
Couperose (gesprongen rode adertjes), Spider Naevus, Bloedblaasjes, Acne Rosacea kunnen d.m.v. het aanstippen met R.F. (Radiogolven). Deze radiogolven creëren hitte rond de rand van de Miracle Elektrode, wanneer deze direct aan de Tele’s worden gestipt. Doordat er hoge RF-temperaturen worden bereikt en Tele’s worden vernietigd zonder huidbeschadiging dankzij de Miracle Elektrode met Triple Anti-Plak laag. Er ontstaat een zeer klein korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat er een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur. Meestal zijn meerdere behandelingen nodig om alle bloedvaatjes te kunnen behandelen.

Beaulas – DermAway® werkt met gepatenteerde Miracle Elektrode® is bewezen de veiligste methode om ontsierende huidoneffenheden te verwijderen.

Skin Innovator  Miracle Elektrode
Derma Naaldelectrode 

Een geheime en veelbelovende technologie bij cosmetische huidoneffenheden. 


Miracle Electrode is uitgerust met Triple Anti-Plak laag en een Anti-Statische laag voor alle huidtypen.
 

Beaulas – Miracle Elektrode® is de kleinste variabele naaldelektrode ter wereld, designed om hierboven genoemde huidoneffenheden nog comfortabeler, sneller en zonder littekens te verwijderen.