Blue Cap

– Blue Cap Cream 50ml
– Blue Cap Shampoo 400ml
– Blue Cap Douchegel 400ml

Blue Cap ® Cream een vochtinbrengende crème, gevestigd in het activeringsproces, is een originele formulering om droge en zeer droge huid aangetast door schilfering, die ook verhoging van de zachtheid en de elasticiteit van de huid die er een meer uniforme en schitterende verschijning hydrateren .
Zink , beter bekend als het mineraal van de schoonheid, is van vitaal belang voor de gezondheid van de huid . De moleculaire geactiveerd zink pirithione exclusief van Catalyse, evenals de rest van de componenten van de formule handelen op een gecoördineerde manier aan de eisen van bescherming en instandhouding van een gezonde huid te voldoen.

Reinig en droog het getroffen gebied. Breng een dun laagje Blauwe Cap® Cream 2 keer per dag, ’s ochtends en ’s nachts .
’s ochtend: Breng op het gezicht en de hals met een zachte massage tot aan de volledige absorptie. Gedurende de dag, vrije radicalen zijn de belangrijkste factor voor de veroudering van de huid. Deze crème aanval en de interne structuur te wijzigen.
’s nachts: Heeft een hoge regeneratieve en revitaliserende kracht.
WAARSCHUWINGEN:
Uitwendig gebruik
Vermijd contact met de ogen
Buiten het bereik van kinderen

Blue Cap Shampoo is zacht genoeg voor dagelijks gebruik voor vrijstelling van hoofdroos en andere ernstige huidaandoeningen en verlicht jeuk en schilfers. Blue Cap Shampoo hydrateert de huid op een natuurlijke wijze en verwijdert het overtollige vet en reinigt het getroffen gebied. Blue Cap Shampoo zal normaliseren van de activiteit van de hoofdhuidcellen en heeft een positieve invloed op de haargroei.

Blue Cap Douche Gel geproduceerd om dagelijks te gebruiken tijdens het douchen uw huid te exfoliëren waarbij het schoon, glad, fris en klaar om uw andere Blue Cap producten toe te passen. Zacht genoeg voor dagelijks gebruik als gevolg van het zeer krachtige hydraterende eigenschappen. Blue Cap Douche Gel werkt nog beter met een spons. Voeg een beetje aan je spons en exfoliër je hele lichaam. Blue Cap Douche Gel heeft een antischimmel actie, verlicht jeuk, elimineert het schilferen van de huid, verbetert het uiterlijk van de huid en helpt recidieven te voorkomen.