Designed for optimal efficacy and safety

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DermAway Electrode Cartridge 

–   DermAway Electrode Cartridge is a Safety-Needle-Electrode-Cartridge 

–   Equipped with unique Triple Anti-Stick coating and an Anti-Static layer 

–   Made with Ultra Fine Nano Technology 

Veiligheid en hygiëne zijn belangrijke speerpunten in de professionele cosmetische branche.  

Een veiligheid elektrocoagulatie-pen (DermAway-Pen) met veiligheid-naaldelektrode-cartridge (DermAway Electrode Cartridge) is door Beaulas gelanceerd. 


Safety System

De DermAway-Pen voor verwijdering van huidoneffenheden is uitgerust met het unieke geïntegreerde naaldelektrode-cartridge (DermAway Electrode Cartridge). In het naaldelektrode-cartridge is de naaldelektrode (Miracle Electrode) en kap een geheel en volledig in elkaar geïntegreerd. Ons unieke naaldelektrode-cartridge is uitgerust met een membraanafsluiter, zodat bacteriën en andere losse huidaandoeningen in het handvat totaal uitsluit. Zo wordt kruisbesmetting voorkomen. Bij het gebruik van DermAway-Pen met DermAway Electrode Cartridge is GEEN kans op besmettinggevaar aanwezig. Veilig en hygiënisch werken wordt hierdoor heel eenvoudig.

Safety Electrode Cartridges (Variable, VR en HR) 

DermAway Electrode Cartridge (Variable)
Voor verwijdering van huidoneffenheden: Syringomen, Fibromen, Steelwratten, Ouderdomvlekken(-wratten), Dermatosis Papulosa Nigra (DPN), Lentigo Seniles, Xanthelasma, Melasma, Pigmentvlekken, Seborrhoeic Keratoses en oneffenheden rondom de ogen, op de eyeliners, neus en lippen en nog meer …  

DermAway Electrode Needle-Cartridge (VR en HR)
Voor verwijdering van couperose, aderen, bloedblaasjes, spider naevus en ontharen.
DermAway Electrode Needle-Cartridge is ook leverbaar in:
VR – voor verwijdering van Tele’s
HR – voor definitief ontharen – blond haar en grijs haar


DermAway Electrode Cartridge
 plakt de huid niet, dankzij Triple Anti-Plak laag en Anti-Statische laag, deze vermindert thermische necrose aan het omringende weefsel en een verdere verlaging van korsten opbouw en minimaliseren van de kans op schade aan het omringende gezonde huidweefsel. 

DermAway Electrode Cartridge is de innovatieve dermatologische technologie voor verwijdering van cosmetische huidaandoeningen dat 10x sneller, beter, hygiëne en veiliger dan alle overige methodes.  

(klinische bewezen: 50 stuks firomen/steelwratten of Dermatosis Papulosa Nigra worden goed verwijderd binnen 10 minuten met een DermAway Electrode Cartridge en DermAway apparaat)

Syringomen verwijderen