Huidoneffenheden verwijderen

Beaulas verwijdert de huidoneffenheden met DermAway & Miracle Elektrode zonder littekens en complicaties: 

Syringomen, Fibromen, Steelwratten, Talgcysten, Ouderdomvlekken(-wratten), Moedervlekken, Spinnaevi, Bloedblaasjes/Couperose/adertjes/Tele’s, Dermatosis Papulosa Nigra (DPN), Lentigo Seniles, Xanthelasma, Melasma, Pigmentvlekken, Seborrhoeic Keratoses en oneffenheden rondom de ogen, op de eyeliners, neus en lippen en nog meer …  

Syringomen (Syringoma)

Syringomen zijn goedaardige, ze zitten vaak op en rondom de oogleden en zien eruit als doorzichtige kleine bultjes (tumoren) in de afvoergangen van de zweetklieren in de huid. Deze bultjes worden vaker gezien bij vrouwen dan bij mannen. maar ze kunnen ook op andere plaatsen voorkomen. De bultjes geven doorgaans geen klachten, zoals jeuk en pijn, maar zijn voor sommigen wel cosmetisch storend. Syringomen kunnen uitstekend behandeld worden met DermAway (R-Flash) & Miracle Electrode. Wij behandelen dat de bultjes eraf flashen en daarna een RF-stroom daarover heen te doen in dezelfde sessie. Over het algemeen wordt dat heel mooi in 1-3 behandelingen. Deze behandeling is alleen geschikt voor huidtypes (1-4). Dankzij een uniek REPEAT Flash techniek en Anti-plak Miracle Electode, het is mogelijk om ze in één behandeling te ontdoen van deze onsierlijke aandoening zonder blijvende vlekjes en littekens achter te laten. Er kunnen kleine korstjes ontstaan die na een paar dagen afvallen.  Wel kunnen er weer nieuwe syringomen ontstaan, maar het blijft meestal jaren mooi. 

Steelwratjes (Fibromen) 
Steelwratjes, vaak te zien in de hals, rondom de ogen, baard en onder de oksels, Ze zijn daardoor ontsierend en/ of irriterend. Het zijn geen echte wratjes, maar onschuldige huidtumoren. Deze kunnen effectief behandeld worden metBeaulas DermAway. Ze zijn makkelijk en snel te verwijderen. De behandeling gebeurt met Repeat gepulseerd Micro Flash (R-Flash techniek) + Miracle Electrode (anti-plak elektrode). De behandeling is nagenoeg pijnloos. Dankzij een uniek REPEAT Flash techniek en Anti-plak Miracle Electrode, het is mogelijk om ze in één behandeling te ontdoen van deze onsierlijke aandoening zonder blijvende vlekjes en littekens achter te laten. Er kunnen kleine korstjes ontstaan die na een paar dagen afvallen.

Dermatosis Papulosa Nigra
Deze kleine donkerbruin tot zwart gekleurde goedaardige tumortjes komen voor bij mensen met een gepigmenteerde huid (huidtype 3-6). De afwijking komt met name voor in het gezicht en op de hals en geeft vooral cosmetische klachten. De aandoening behoort tot de normale fysiologische veranderingen van de huid en komen met name vanaf de middelbare leeftijd voor. Deze huidoneffenheden zijn goed te verwijderen met Beaulas DermAway (R-Flash techniek) + Miracle Electrode (anti-plak elektrode).  Er bestaat een kleine kans dat na de behandeling een licht vlekje te zien is alleen op de donkerste huid (huidtype 6). Omdat de te behandelen huid en de dermatosis papulosa nigra beide veel pigment bevatten, Dit kan een paar weken aanhouden, maar verdwijnt doorgaans vanzelf. 

Lentigo Seniles / Ouderdomsvlekken
Vanaf de middelbare leeftijd komen er vaak bruine vlekken in het gelaat voor, die soms donkere gedeelten vertonen en ze zijn voelbaar op de huid. Deze vlekken worden in de volksmond ook wel “levervlekken” genoemd. Allereerst wordt de vlek goed bekeken, dan kan de vlek met Repeat gepulseerde Micro Flash (R-Flash techniek) enanti-plak Miracle Electrode eraf geschraapt worden. Deze vlekken zijn ook prima te behandelen met Beaulas LP ND: Yag Laser. Zijn er verdachte aspecten in de vlek, dan wordt u door ons verzocht deze te laten zien aan een huisarts of dermatoloog. 

Teleangiëctasieën (Tele’s)
Couperose (gesprongen rode adertjes), Spider Naevus, Bloedblaasjes, Acne Rosacea kunnen d.m.v. het aanstippen met R.F. (Radiogolven warmte). Deze radiogolven creëren hitte rond de punt van de Anti-plak Miracle Naaldelektrode, wanneer deze direct aan de Tele’s worden gestipt. Doordat er hoge temperaturen worden bereikt en Tele’s worden vernietigd. Er ontstaat een zeer klein korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat er een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur. Meestal zijn meerdere behandelingen nodig om alle bloedvaatjes te kunnen behandelen. 

Beaulas DermAway, het is bewezen de veiligste methode om de ontsierende huidaandoeningen te verwijderen.

Meer foto’s vindt U op Voor en Na Foto’s – Verwijderen van ontsierende huidaandoeningen

Voor de behandeling
Voor de behandeling moet het te behandelen gebied schoon zijn. Gebruik dus geen make-up, parfum of aftershave op de dag van de behandeling.

Nazorg
Na de behandeling heeft de huid rust nodig en dient zo min mogelijk geïrriteerd te worden. Vermijd wisselende klimaatverschillen, kruidig eten, alcohol en vaatverwijdende medicatie.

Om een snelle en goede genezing van de huid te bewerkstelligen zijn de volgende punten van belang:

Zwemmen wordt binnen 2 weken na de behandeling afgeraden.
Het is belangrijk dat u na de behandeling de huid niet onder de zonnebank.
De huid zo min mogelijk irriteren (peeling, geparfumeerde crèmes).
Niet aan de korstjes krabben, er ontstaat een klein schaafwondje waar een korstje op komt (ongeveer 10-14 dagen). Als het korstje er afvalt, is het vlekje verdwenen en ontstaat er een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur, deze genezen vanzelf.
Na afloop van de behandeling is twee ondersteunende verzorgingscrèmes nodig om het genezingsproces van het behandelde gebied verder nog een paar weken thuis te gebruiken.

Wil u meer weten wat de mogelijkheden zijn, maak dan een afspraak voor een consult. (Een consult kost € 20,- consultkosten verbonden (Max. tot 15minuten), dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.)

Prijzen zijn vanaf € 105,- (het starttarief, tot 10 minuten); € 145,- (tot 20 minuten); € 185,- (tot 30 minuten)
Indien extra werktijd nodig (€ 7,- per minuut, tot 10 minuten max.)

Prijs voor Syringoma rondom de ogen verwijderen € 185,- per behandeling (tot 30 minuten)


Prijs voor moedervlekken verwijderen v.a. € 165,- per behandeling (tot 3 stuks), meerdere moedervlekken laten verwijderen: € 35,- per stuk (max tot 6 stuks in een behandeling).