Miracle Electrode®
Derma Naaldelektrode  

Een geheime en veelbelovende technologie bij cosmetische huidoneffenheden; 

Miracle Electrode is voor gebruik met coagulatie / elektrische epilatie / DermAway machines; 

Het is de enige praktische naaldelektrode uitgerust met Triple Anti-Plak laag en een Anti-Statische laag; 

Het is een van de Beaulas innovatieve dermatologische technologies ontwikkeld voor verwijdering van cosmetische huidaandoeningen dat 10x sneller, beter en veiliger dan alle andere methodes.  

Beaulas Miracle Electrode® is de kleinste variabele Derma Naaldelektrode ter wereld, designed om de volgende ontsierende huidoneffenheden nog comfortabeler, sneller en zonder littekens te verwijderen: 


Syringomen, Fibromen, Steelwratten, Ouderdomvlekken(-wratten), Spinnaevi, Bloedblaasjes/Couperose/adertjes/Tele’s, Dermatosis Papulosa Nigra (DPN), Lentigo Seniles, Xanthelasma, Melasma, Pigmentvlekken, Seborrhoeic Keratoses en oneffenheden rondom de ogen (op de eyeliners, neus en lippen) en meer …  

Onze gepatenteerde Miracle Electrode is bewezen dat de veiligste methode om ontsierende huidoneffenheden te verwijderen. Voor Alle huidtypen (1-6). 

Miracle Electrode, de opvolger van traditionele naalden. Een variabele vorm met Double Loop en hoeken voor het precisie werk. Miracle Electrode is gemaakt om toegepast te kunnen worden in/op verschillende oppervlakken van ontsierende huidaandoeningen. Het kan overigens naar ieders wens worden aangepast. Miracle Electrode plakt de huid niet, dankzij Triple Anti-Plak laag en Anti-Statische laag. Deze vermindert thermische necrose aan het omringende weefsel en een verdere verlaging van korsten opbouw en minimaliseren van de kans op schade aan het omringende gezonde huidweefsel.

Uw traditionele naald plakt de huid vaak vast en wordt brandzwart door de frequentie/warmte tijdens de behandeling. Deze naalden zijn gemaakt voor ontharen met een vaste ablatief punt en zonder anti-plak laag die de huidaandoeningen niet doelmatig eraf kan schrapen, hierdoor het gezond huidweefsel rondom de huidaandoeningen kan te veel aangetast worden, de oorzaak hiervan die tot littekenvorming kan leiden.

Miracle Electrode is een universele medische hulpmethode 
Om de spectaculaire behandelresultaten te boeken met Miracle Electrode heeft u DermAway apparaat nodig of met uw eigen coagulatie apparaat, zelfs uw elektrische ontharen machine met Miracle Electrode is ook mogelijk. Het handstuk(pen) hiervan dient geschikt voor de naaldschacht met diameter van ± 0,80mm, de Miracle Electrode is hier uitermate geschikt voor. Want Miracle Electrode is eenvoudig in het gebruik. 

Miracle Electrode®  nikkelvrij, per stuk steriel verpakt. Het is zeer geschikt voor de verwijdering van huidoneffenheden op de donkere huid. 

(Klinische bewezen: 50 stuks firomen/steelwratten of Dermatosis Papulosa Nigra worden goed verwijderd binnen 10 minuten met een Miracle Electrode en DermAway apparaat)

Auteursrecht (copyright),  alle foto’s op de site zijn eigendom van Beaulas Beauty Service. Het is niet toegestaan deze zonder schriftelijke voorafgaande toestemming te kopiëren of op te slaan op schijf.